1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Öğretmen Silahla Okulda Dehşet Saçtı

Öğretmen Silahla Okulda Dehşet Saçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün öğleden sonra, Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana gelen olayda, Bilişim Öğretmeni Serdar Alagöz adlı bir öğretmenin okula ruhsatsız tabanca ve bıçakla geldiği öne sürüldü. Alagöz, okul müdürünü bulamayınca kadın müdür yardımcısına silah çekti. Tartışma sırasında öğretmen silahını ateşledi, ancak tutukluk yaptı. Panikleyen öğretmen koşarak dışarıya çıktı ve doldur-boşalt yaparken silahın ateş aldığı bildirildi. Kantindeki görevlilerin müdahale etmesi üzerine öğretmen, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğinde gece boyunca sorgulanan öğretmen Serdar Alagöz’ün psikolojik durumunun iyi olmadığını ancak ilaç kullanmadığı veya tedavi görmediği belirlendi. Alagöz, polise 5 yıl önce eşinden ayrıldığını ve 2 yıldır görev yaptığı okulda sürekli mobbinge maruz kaldığını anlattı. Serdar Alagöz, 2 Ekim 2024 tarihinde okul müdürünün kendisini tayin ettirmekle tehdit ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu iddia etti. Olayın ardından müdüre karşı düşmanlık beslediğini söyleyen Alagöz, olayı gerçekleştirmeye karar verdiğini belirtti.

Gasp Büro Amirliği’nde, Serdar Alagöz’ün silahı nereden bulduğu sorusuna net bir cevap vermediği ve her sorulduğunda farklı bir kişinin adını verdiği öğrenildi. Öğretmenin çantasında oyuncak bir tabanca ve 3 bıçak olduğu belirtildi. Alagöz, olay günü dersleri olduğunu ancak müdürü beklerken kızının rahatsızlandığını ve müdür yardımcısının odasına girdiğini söyledi. Polis tarafından işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmen Silahla Okulda Dehşet Saçtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin