1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Öğretmen Sınavında Vurulan Rabia Alioğlu Konuştu: ‘Bilinçsiz İnsanların Kurbanı Oldum’

Öğretmen Sınavında Vurulan Rabia Alioğlu Konuştu: ‘Bilinçsiz İnsanların Kurbanı Oldum’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Temmuz günü saat 14.30 sıralarında Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki Koşuyolu Parkı’nda önemli bir olay yaşandı. Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde KPSS’nin ilk oturumuna giren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Rabia Alioğlu, sınavdan çıktıktan sonra parkta bir ağacın altında beklemeye başladı.

Alioğlu, bir anda başına isabet eden yorgun mermi sonucu yaralandı. Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Rabia Alioğlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, mermiyi ateşleyen kişiyi bulmak için Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarını inceledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise olayı detaylı bir şekilde araştırmak için Rabia Alioğlu ile tekrar olay yerinde canlandırma çalışması yaptı.

Alioğlu, ikinci oturuma giremediği için ÖSYM’ye mağduriyetini dile getirmek için başvuruda bulundu. 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’taki depremde evinin zarar gördüğünü anlatan Alioğlu, bilinçsiz insanlar yüzünden yaşadığı kötü deneyimleri paylaştı.

Alioğlu, emeğinin çöpe gitmesini istemediğini belirterek, duygularını ifade etti ve destek istedi. Polis ekiplerine teşekkür ederken, olayın çözülmesi ve adaletin sağlanması için umutlu olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmen Sınavında Vurulan Rabia Alioğlu Konuştu: ‘Bilinçsiz İnsanların Kurbanı Oldum’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin