1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Öğretmene Delgeçli Saldırı! Veliden şok iddialar

Öğretmene Delgeçli Saldırı! Veliden şok iddialar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacıbey Ortaokulu’na gelen bir öğrenci velisi olan G.B, okul müdür yardımcısının odasında öğretmen Selman Gökkaya ile tartışmaya başladı.

Tartışma büyüdüğünde G.B, müdür yardımcısının masasından aldığı delgeçle Gökkaya’nın başına vurdu.

Hastaneye kaldırılan Gökkaya’nın başına 5 dikiş atıldı ve 10 günlük iş göremez raporu aldıktan sonra polise giderek G.B’den şikayetçi oldu.

G.B, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Selman Gökkaya, gazetecilere, bir velinin çocuğunun sınıfta yaşadığı disiplin sorununu görüşmek üzere müdür yardımcısının yanına gittiğini ve müdür yardımcısının kendisini odasına çağırdığını belirtti. Kendini tanıttıktan sonra veli ile tokalaştıklarını ve konuşmaya başladıklarını ancak velinin tehditler savurarak ve hakaretler ederek konuşmaya devam ettiğini söyledi.

Gökkaya’ya tehditlerde bulunan velinin daha sonra şiddet boyutuna ulaştığını ve müdür yardımcısının araya girdiğini belirtti. Müdür yardımcısının, odasını terk etmesi için veliyi uyarırken, veli masanın üzerinde duran delgeçi alarak Gökkaya’nın başına vurduğunu ifade etti.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Gökkaya, başında 5 santimetrelik bir açılma olduğunu ve 5 dikiş atıldığını belirtti. Velinin okula sadece intikam almak niyetiyle geldiğini düşündüğünü söyleyerek öğretmenliği peygamber mesleği olarak gördüklerini vurguladı.

Öğretmenlik Meslek Kanunu’ndaki eksikliklerin tamamlanmasını ve eğitimcileri şiddetten koruyacak önlemlerin alınmasını istediklerini belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu, öğretmene yönelik şiddetin toplumun geleceğini tehdit ettiğini belirterek, eğitimcileri koruyacak yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmene Delgeçli Saldırı! Veliden şok iddialar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin