1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Öğretmeni karısını vurdu! İlginç ifadeler ortaya çıktı

Öğretmeni karısını vurdu! İlginç ifadeler ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 6 Mayıs tarihinde İlkadım ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Adem Çay, Belediye Ortaokulu’nda İngilizce öğretmeni olan boşanma aşamasındaki eşi Saadet Çay’ı arayarak intihar edeceğini ve çocuklarını son bir kez görmek istediğini söyledi. Saadet Çay, sevgilisi B.D.T. ve 17 ile 14 yaşlarındaki çocuklarıyla Adem Çay’ın depo olarak da kullandığı eve gitti.

Saadet Çay, çocuklarını evine gönderdikten sonra Adem Çay’ın evine gitti. Burada çift arasında Atakum ilçesindeki yazlık ev sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Adem Çay, silahını doldur-boşalt yaparken B.D.T. dışarı çıktı ve eşini göğsünden vurdu. B.D.T., çevredeki bekçilere durumu bildirdi. Olay yerine polis ekipleri geldi ve içeri girdiklerinde Saadet Çay’ın cansız bedeniyle karşılaştılar. Saadet Çay’ın cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülürken, Adem Çay evde gözaltına alındı.

Adem Çay, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’ ve ‘Yağma’ gibi suçlardan 19 kaydı olduğu belirtildi. Daha sonra Adem Çay tutuklandı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kabul edilerek Adem Çay hakkında ‘Kasten öldürme’ ve ‘Ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından dava açıldı. Dava ilk duruşmasını dün gerçekleştirdi. Duruşmada, Saadet Çay’ın ailesi, öğretmenleri ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Sanık Adem Çay, savunmasında olayı detaylı olarak anlattı ve pişmanlık duyduğunu belirtti. Tanık olarak dinlenen Saadet Çay’ın sevgilisi B.D.T. ise yaşananları kendi bakış açısından anlattı. Olay günü görevli tanık polis memuru T.B. ise mahkemeye olayın polis açısından nasıl gerçekleştiğini anlattı. Mahkeme heyeti, sanık ve tanıkları dinledikten sonra duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmeni karısını vurdu! İlginç ifadeler ortaya çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin