1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ömer Çelik: “Netanyahu Hükümeti Bir Katil Sürüsüdür” dedi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı’ndan sert sözler!

Ömer Çelik: “Netanyahu Hükümeti Bir Katil Sürüsüdür” dedi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı’ndan sert sözler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin Sarıçam 6. Olağan Kongresi’ne katıldı. Kongrede yaptığı konuşmada, kongrelerin demokrasi bayramları olduğunu vurgulayarak, başlangıçta yer alan kadroların hala parti içinde olmasının önemine değindi. Kongre sürecinin tarihi bir döneme denk gelmesinin Türkiye için büyük kıymet taşıdığını belirtti. Dünyanın içinde bulunduğu karmaşık tablo karşısında, Türkiye’nin birlik içinde yoluna devam etmesinin önemine dikkat çekti.

Ömer Çelik, Türkiye’nin etrafında birçok istikrarsızlığın olduğunu vurgulayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’in uyguladığı soykırıma karşı duruşunu övdü. Türkiye’nin istikrarını korumasının önemine değinen Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın insanlık adına en net açıklamaları yapan tek lider olduğunu belirtti. İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırıma sessiz kalan dünyaya karşı Türkiye’nin duruşunu güçlü bir şekilde sürdüreceklerini vurguladı.

AK Parti olarak Gazze’nin yanında olduklarını ifade eden Ömer Çelik, İsrail’in soykırım politikalarına karşı çıkmaktan geri durmayacaklarını dile getirerek, her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarını söyledi. Zulmün karşısında duracaklarını vurgulayan Çelik, Türkiye’nin Gazze’deki mazlumların yanında olmaya devam edeceğini belirtti. İsrail’in insanlık dışı uygulamalarına karşı AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın tavizsiz bir şekilde duracağının altını çizdi.

İsrail’in bölgedeki istikrarsızlığı artırmaya yönelik politikalarına karşı çıkan Ömer Çelik, Amerika’nın İsrail’e verdiği destekleri eleştirdi. Liderler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bölgede çatışmaları önlemek için çaba harcadığını söyledi. İsrail’in ‘Büyük İsrail’ planlarına karşı Türkiye’nin bölge ülkeleriyle dayanışma içinde olduğunu belirten Çelik, zalimlere karşı mazlumların yanında olacaklarını dile getirdi.

Hazin bir olay olan yenidoğan bebek çetesine yönelik yapılan soruşturmayı da ele alan Çelik, Adalet, İçişleri ve Sağlık bakanlıklarının bu konuda soruşturma yürüttüğünü ve AK Parti olarak da takipçisi olduklarını söyledi. Bebeklerin kaybı için çok üzgün olduklarını belirten Çelik, bu cinayet şebekesinin gereken cezayı alması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ömer Çelik: “Netanyahu Hükümeti Bir Katil Sürüsüdür” dedi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı’ndan sert sözler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin