1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Sağlık Skandalıyla İlgili Akıl Almaz Reddedilme Hikayesi

Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Sağlık Skandalıyla İlgili Akıl Almaz Reddedilme Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Sağlık Komisyonu üyesi ve DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, 2022 yılında ortaya çıkan yenidoğan skandalıyla ilgili olarak TBMM’ye sunduğu soru önergesinin reddedilmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Gergerlioğlu, MediLife Bağcılar Hastanesi’nde yaşanan ihmal olayını gündeme getiren önergesinin yanıtsız bırakıldığını belirterek, “Kaç skandal yaşandıktan sonra aklınız başınıza gelecek?” ifadelerini kullandı.

Soru önergesinde, 2022 yılında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya yöneltilen soruların cevapsız kaldığı ve olayda adı geçen MediLife Bağcılar Hastanesi’nde bir bebeğe yapılan gereksiz tetkikler neticesinde tedavi sürecinin gecikmesine ve riskli durumların ortaya çıkmasına neden olduğu vurgulandı. Gergerlioğlu, aynı zamanda, olayın muhatapları olan Sağlık Bakanlığı ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü hakkında da bilgi taleplerinde bulundu.

Ömer Faruk Gergerlioğlu, daha önceki soru önergesinin yanıtsız bırakılmasının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen, hala net bir cevap alamadığını dile getirerek, “Kaç skandalın ardından aklınız başınıza gelecek?” şeklinde eleştirilerini sürdürdü. Ayrıca, eski İstanbul İl Sağlık Müdürü ve mevcut Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu istifaya çağırdı ve “O zaman İstanbul İl Sağlık Müdürü olan Bakan Kemal Memişoğlu istifa etmeli!” dedi.

Haberin tamamı için: [https://www.youtube.com/watch?v=3x20TdC26-g]

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Sağlık Skandalıyla İlgili Akıl Almaz Reddedilme Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin