1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ömer Öcalan’ın Abdullah Öcalan ile Görüşmesi İddiaları Yalanlandı – DEM Parti Açıkladı!

Ömer Öcalan’ın Abdullah Öcalan ile Görüşmesi İddiaları Yalanlandı – DEM Parti Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti kaynakları, Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’ın PKK lideri Abdullah Öcalan ile İmralı Cezaevi’nde görüşmesine izin verileceği iddialarını yalanladı. Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Bahçeli’nin çağrısının ardından toplandı ve süreci dikkatle takip etme kararı aldı.

Bahçeli, Öcalan’ı Meclis’e çağırdı: Terörün bittiğini haykırsın! adlı bir video yayınlandı. Videoda Bahçeli’nin açıklamalarına yer verildi.

GÖKÇER TAHİNCİOĞLU YAZDI başlığı altında bir yazıda Öcalan’ın tahliyesi için tek maddelik değişiklik yeterli olduğu ve “umut hakkı” kavramına değinildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırılarını eleştirerek, İsrail’in Türkiye’nin bir sonraki hedefi olduğunu belirtti.

Erdoğan aynı konuşmasında “iç cephe” vurgusu yaparak, millet olarak iç cephelerini sağlam tutmaları gerektiğini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, DEM Parti sıralarına giderek milletvekilleri ile tokalaştı ve yeni bir döneme girildiğini belirtti.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ise Bahçeli’nin jestini olumlu karşılayarak, sorunların çözümü için ortak politikaların geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ömer Öcalan’ın Abdullah Öcalan ile Görüşmesi İddiaları Yalanlandı – DEM Parti Açıkladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin