1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Opel Corsa’nın Ağustos Ayı Güncel Fiyatları Belli Oldu: İşte Detaylar!

Opel Corsa’nın Ağustos Ayı Güncel Fiyatları Belli Oldu: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel’in ağustos ayı güncel fiyatları açıklandı ve markanın en ucuz modeli olan Corsa’nın fiyatları inceleniyor. 1982 yılından bu yana 14 milyon adedin üzerinde satışı gerçekleşen ve her nesliyle sınıfının önde gelen modeli olan Opel Corsa, Türkiye pazarında oldukça başarılı bir satış grafiği sergilemektedir. Yeni Corsa, mart ayında yapılan zamla birlikte Türkiye’de 1 milyon TL’nin üzerinde fiyatlarla satılmaya başlandı. Ancak Haziran ayı itibarıyla fiyatlar tekrar 1 milyon TL’nin altına indi ve ağustos ayında herhangi bir fiyat artışı yaşanmadı.

Ağustos 2024’e ilişkin Opel Corsa fiyat listesi incelendiğinde, Edition donanımına sahip “2024 model Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5” modelinin fiyatının 995 bin 900 TL olduğu ve bir önceki aya göre herhangi bir değişiklik olmadığı görülmektedir. 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition donanımının fiyatı ise 1 milyon 246 bin 900 TL’den 1 milyon 298 bin 900 TL’ye yükselmiştir. Aynı şekilde Ultimate donanım paketindeki 1.2 130 HP Benzin AT8 modelinin fiyatı da 1 milyon 373 bin 900 TL’den 1 milyon 407 bin 900 TL’ye çıkmıştır.

Yeni Opel Corsa’nın özelliklerine bakıldığında, giriş seviyesini 1.2 lt, 75 HP’lik 5 ileri manuel şanzımanlı Edition donanım versiyonunun temsil ettiği görülmektedir. Aynı donanım paketi, 1.2 lt 100 HP’lik 8 ileri otomatik şanzımanla da satın alınabilmektedir. Ayrıca, yeni Corsa, 1.2 lt 100 HP’lik motor ve 8 ileri otomatik şanzıman GS donanımıyla da tercih edilebilmektedir. Serinin en kapsamlı ekipman seviyesi olan Ultimate donanımda ise 1.2 lt, 130 HP’lik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman bulunmaktadır.

Sonuç olarak, Opel Corsa’nın 2024 ağustos ayı fiyatları incelendiğinde, bazı donanım ve motor seçeneklerinde fiyat artışı yaşanmış olsa da bazı seçeneklerde fiyatların sabit kaldığı görülmektedir. Bu fiyat değişiklikleri, otomobil severler için önemli bir karar verme noktası olabilir ve Corsa’nın sunduğu farklı donanım seçenekleriyle geniş bir kitleye hitap ettiği göz önünde bulundurulmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Opel Corsa’nın Ağustos Ayı Güncel Fiyatları Belli Oldu: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin