1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Opel Corsa’nın Ey Paha Haline! Eylül Ayı Fiyatları Açıklandı!

Opel Corsa’nın Ey Paha Haline! Eylül Ayı Fiyatları Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel Corsa’nın eylül ayı güncel fiyatları açıklandı. 1982 yılından bu yana 14 milyondan fazla satılan ve sınıfının referans modeli olan Opel Corsa, Türkiye pazarında oldukça iyi bir satış grafiğine sahip. Yeni Corsa’nın mart ayında yapılan zam sonucunda fiyatı 1 milyon TL’nin üzerine çıkmıştı. Ancak haziran ayında bir düşüş yaşanarak fiyat tekrar 1 milyonun altına indi. Eylül ayında ise bazı değişiklikler oldu ve Corsa’nın fiyatları bir kez daha güncellendi.

Eylül 2024 itibarıyla Opel Corsa’nın fiyat listesi şöyle:
– Edition donanımına sahip “2024 model Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5” modelinin fiyatı 995 bin 900 TL’den 1 milyon 75 bin 900 TL’ye yükseldi.
– 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition donanımının fiyatı ise 1 milyon 298 bin 900 TL olarak açıklandı ve geçen aya göre değişiklik olmadı.
– Ultimate donanım paketindeki 1.2 130 HP Benzin AT8 fiyatı ise 1 milyon 407 bin 900 TL’den 1 milyon 391 bin 900 TL’ye düştü.

Yeni Opel Corsa, farklı donanım seçenekleri sunmaktadır. Giriş seviyesinde bulunan 1.2 lt, 75 HP’lik 5 ileri manuel şanzımanlı Edition donanım versiyonu temsil ediyor. Bu donanım paketi aynı zamanda 1.2 lt, 100 HP’lik 8 ileri otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor. Ayrıca Corsa, 1.2 lt, 100 HP’lik motor ve 8 ileri otomatik şanzıman GS donanımıyla da kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Serinin en kapsamlı ekipman seviyesi olan Ultimate donanımda ise 1.2 lt, 130 HP’lik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman bulunmaktadır.

Opel Corsa’nın fiyatlarındaki bu güncellemeler ve farklı donanım seçenekleriyle kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunmaktadır. Bu değişikliklerle birlikte Corsa, Türkiye otomobil pazarında önemli bir konumda yer almaya devam etmektedir. Eylül ayında yapılan fiyat güncellemeleriyle beraber, Opel Corsa’nın kullanıcılar tarafından tercih edilen bir otomobil olmaya devam ettiği görülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Opel Corsa’nın Ey Paha Haline! Eylül Ayı Fiyatları Açıklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin