1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Opel Corsa’nın Fiyatı Üç Ayda 1 Milyon TL’yi Aştı! – Güncel Fiyatlar İşte!

Opel Corsa’nın Fiyatı Üç Ayda 1 Milyon TL’yi Aştı! – Güncel Fiyatlar İşte!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opel’in nisan ayı güncel fiyatları açıklandı. Markanın en uygun fiyatlı modeli olan Corsa, geçtiğimiz yıllara göre artık oldukça yüksek bir fiyatla satışa sunuluyor. 1982 yılından bu yana 14 milyonun üzerinde satılan ve sınıfının referans modeli haline gelen Opel Corsa, Türkiye pazarında önemli bir yere sahip. Yeni tasarımı ve donanım özellikleriyle dikkat çeken Yeni Corsa, mart ayında yapılan zamla birlikte artık 1 milyon TL’nin üzerinde bir fiyat etiketine sahip.

Nisan ayı fiyat listesini açıklayan Opel, Corsa modeline yeniden zam yaptı. 2024 model Corsa’nın fiyatlarına göz attığımızda, Edition donanımına sahip “2024 model Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5” modelinin fiyatı 1 milyon 007 bin TL’den 1 milyon 025 bin 900 TL’ye yükseldi. Aynı şekilde 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition donanımının fiyatı 1 milyon 186 bin 900 TL’den 1 milyon 207 bin 900 TL’ye çıktı. Ultimate donanıma sahip 1.2 130 HP Benzin AT8 modelinin fiyatı ise 1 milyon 351 bin 900 TL’den 1 milyon 368 bin 900 TL seviyesine yükseldi.

Yeni Opel Corsa, 1.2 lt, 75 HP’lik 5 ileri manuel şanzımanlı Edition donanım versiyonu ile giriş seviyesini temsil ediyor. Aynı donanım paketi, 1.2 lt 100 HP’lik 8 ileri otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor. Corsa’da ayrıca 1.2 lt 100 HP’lik motor ve 8 ileri otomatik şanzıman GS donanımıyla da tercih edilebiliyor. En kapsamlı ekipman seviyesi olan Ultimate donanımda ise 1.2 lt, 130 HP’lik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman bulunuyor.

Yeni Corsa’nın iç tasarımı da göz dolduruyor. Tamamen dijital bir kokpite sahip olan araç, Qualcomm Technologies’in Snapdragon Kokpit Platformu’nu kullanıyor ve 10 inç’e kadar büyük bir renkli dokunmatik ekrana sahip. Edition, GS ve Ultimate donanım seviyelerinde tercih edilebilen Corsa, 6 farklı renk ve versiyona sahip ve dört farklı alaşım jant seçeneğiyle sunuluyor.

Opel Corsa’nın nisan ayı fiyatları ve güncel özellikleri, markanın Türkiye’deki satışlarını etkileyebilir. Corsa’nın yeni tasarımı ve donanım özellikleriyle dikkat çekmesine rağmen, fiyatlarındaki artış birçok potansiyel alıcı için sürpriz olabilir. Ancak markanın sunduğu farklı donanım seviyeleri ve motor seçenekleri, müşterilere geniş bir seçenek yelpazesi sunarak, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere hitap etmeyi amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Opel Corsa’nın Fiyatı Üç Ayda 1 Milyon TL’yi Aştı! – Güncel Fiyatlar İşte!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin