1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Opel Corsa’nın Güncel Fiyatlarıyla Şaşırtıcı İndirimler!

Opel Corsa’nın Güncel Fiyatlarıyla Şaşırtıcı İndirimler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran ayında Opel’in güncel fiyatlarına göz atmak için en uygun model olan Corsa’nın fiyatlarına odaklanıyoruz. Opel Corsa, 1982 yılından bu yana 14 milyondan fazla satış yaparak sınıfının referans modeli haline gelmiştir. Türkiye’deki müşterilerine sunulmak üzere tasarlanan yeni Corsa, bir önceki zamla beraber 1 milyon TL’nin üzerinde bir fiyat etiketine sahipti. Ancak, Haziran ayında yapılan fiyat güncellemesi ile Opel, Corsa modellerinin fiyatlarını düşürdü.

Haziran 2024 fiyat listesi açıklandığında, “2024 model Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5” Edition donanımına sahip modelin fiyatı 1 milyon 045 bin TL’den 995 bin 900 TL’ye indirildi. Diğer bir seçenek olan 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition donanımının fiyatı ise 1 milyon 227 bin 900 TL olarak değişmeden kaldı. Ultimate donanım paketindeki 1.2 130 HP Benzin AT8 fiyatı ise yine 1 milyon 373 bin 900 TL seviyesinde sabit tutuldu.

Yeni Corsa, giriş seviyesinde 1.2 lt, 75 HP’lik 5 ileri manuel şanzımanlı bir Edition donanım versiyonu sunuyor. Ayrıca, aynı donanım paketi ile 1.2 lt 100 HP’lik 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği de bulunmaktadır. Corsa ayrıca, 1.2 lt 100 HP’lik motor ve 8 ileri otomatik şanzıman GS donanımıyla da tercih edilebilmektedir. Ultimate donanımda ise en kapsamlı ekipmanlar bulunmakta olup, 1.2 lt, 130 HP’lik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman ile sunulmaktadır.

Güncel fiyatlar açıklandığında, Opel Corsa’nın farklı donanım seçenekleri ve motor gücü seçenekleriyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ettiği görülmektedir. Opel’in uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Corsa modeli, Türkiye’deki müşterilerine cazip bir seçenek sunmaktadır. Yeni Corsa, performans ve konforu bir arada sunarak kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir.

Sonuç olarak, Opel’in Haziran ayı fiyat açıklamalarıyla Corsa modellerinin fiyatlarını düşürmesi, markanın Türkiye pazarında rekabet gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Yenilikçi tasarımı ve geniş donanım seçenekleriyle dikkat çeken Corsa, müşterilerin beklentilerini karşılamak için sunulmaktadır. Opel Corsa, uygun fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Opel Corsa’nın Güncel Fiyatlarıyla Şaşırtıcı İndirimler!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin