1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Opel Mokka’nın Yenilenen Tasarımı Ortaya Çıktı: İşte Casus Fotoğraflar!

Opel Mokka’nın Yenilenen Tasarımı Ortaya Çıktı: İşte Casus Fotoğraflar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 model yılı için makyajlanacak olan Opel Mokka’nın casus fotoğrafları ortaya çıktı. Yenilenen tasarımıyla dikkat çeken otomobil, mevcut modele benzer olsa da bazı farklılıklara sahip. Ön yüzdeki hava girişleri ve LED’lerin tasarımı yeniden şekillendirilirken, arka tasarımda Opel logosu ve Mokka yazısı kamufle edilmiş. İç mekânda ise dikkat çeken bir detay olarak altı düz direksiyon simidi yer alıyor.

Opel’in popüler crossover modeli Mokka, 2025 model yılı için önemli bir makyaj operasyonundan geçiyor. Haber kaynağına göre, ülkemizde de oldukça popüler olan Mokka’nın yeni tasarımı sızdırılan fotoğraflarla gün yüzüne çıktı. Yenilikçi detaylarla güncellenen Mokka, genel hatlarıyla mevcut modele benzese de göz alıcı değişiklikler içeriyor.

Yenilenen Opel Mokka modelinde ön yüzde yer alan tampon hava girişleri ve farlar, LED’lerle güçlendirilmiş yatay çizgilerle modern bir hava kazanmış. Arka tasarımda ise Opel logosu ve Mokka yazısı gizlenmiş olsa da genel hatlarıyla bir değişiklik olmadığı görülüyor. Yenilenen modeldeki en dikkat çeken iç mekân değişikliği ise altı düz direksiyon simidiyle karşımıza çıkıyor.

Gelecek yıl tanıtılacak olan Opel Mokka’nın ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak sızdırılan fotoğraflar, otomobil tutkunlarını heyecanlandırmaya yetiyor. Yenilenen Mokka’nın dış tasarımındaki detaylar ve iç mekânda yapılan değişiklikler, otomobil severlerin merakla beklediği bir yeniliği temsil ediyor. opel mokka2025 yılında raflardaki yerini alacak ve piyasada fark yaratacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Opel Mokka’nın Yenilenen Tasarımı Ortaya Çıktı: İşte Casus Fotoğraflar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin