1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Operasyonda Polis Yaralandı: Ateşli Saldırı Olayı

Operasyonda Polis Yaralandı: Ateşli Saldırı Olayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Tepeören Mahallesi’nde gerçekleşti. Aranan kişilere yönelik yapılan operasyon esnasında, eve giren polis ekiplerine içeriden ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu bir polis memuru ağır yaralandı. İstanbul Valiliği olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 3 Ekim 2024 tarihinde saat 17.00’de Tuzla ilçesi Tepeören Mahallesinde aranan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyon esnasında, içeriden ateş açıldı ve bir polis memuru ağır yaralandı. Yaralı polis memuru tedavi altına alındı ve durumu hala ciddiyetini koruyor.”

Saldirganlardan biri öldürülürken diğerleri yakalandı. İkamette yapılan aramalarda silahlar, fişekler ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan saldırıyla ilgili “X” üzerinden bir açıklama yaptı. Yerlikaya, polis memuru Adem Köş’ün yaralanmasının ardından, hastanede tedavi görmekte olduğunu ve milletten dua beklediğini ifade etti. Polislerin ülkenin huzuru ve güvenliği için fedakarca çalıştığını vurgulayan Yerlikaya, polislerin her zaman korunması gerektiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Operasyonda Polis Yaralandı: Ateşli Saldırı Olayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin