1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ordu’da Şiddetli Yağış Uyarısı! Dikkatli Olun!

Ordu’da Şiddetli Yağış Uyarısı! Dikkatli Olun!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu çevresinde devam eden sağanak yağışın akşam saatlerine kadar doğu ilçelerinde kuvvetli olması beklenirken, öğle saatlerinden sonra Giresun ile Trabzon’un batısında yerel kuvvetli yağışların görülmesi bekleniyor.

Yetkililer, aşırı yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiğini ve sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yağışla birlikte ilçede bazı yol ve caddelerin su birikintileri oluştu, bazı iş yerleri ile evlerin bodrum katları su altında kaldı. Altınordu-Ulubey yolu su seviyesinin artması nedeniyle kısa süreli ulaşıma kapandı ancak suyun çekilmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçedeki su tahliye çalışmalarına devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ordu, Giresun ve Trabzon için sarı kodlu şiddetli yağış uyarısında bulundu. Sarı kod uyarısı, potansiyel tehlikeli hava durumu anlamına gelir ve halkın dikkatli olması gerektiği vurgulanır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ordu’da Şiddetli Yağış Uyarısı! Dikkatli Olun!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin