1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Orhangazi’de 14 Yaşındaki Genç, Apartmanın Beşinci Katından Düşerek Hayatını Kaybetti!

Orhangazi’de 14 Yaşındaki Genç, Apartmanın Beşinci Katından Düşerek Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orhangazi’nin TOKİ 3.Etap F 18 blokunda yaşanan acı olayda, sabah saatlerinde meydana gelen trajik bir kaza sonucu E.T. (14) isimli genç bir çocuk hayatını kaybetti. Beşinci kattan beton zemine düşen genç çocuğun durumunu fark eden vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile E.T. Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sırasında evde bulunan genç çocuğun annesi T.T. ile birlikte, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Ev ve apartman çevresinde yapılan incelemelerin ardından Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı da soruşturmayı devralarak detaylı bir çalışma başlattı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve olası sebepleri hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla, soruşturma devam etmektedir.

Bu acı habere ilişkin herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamış olup, Bursa haberleri kategorisinde yer alan tüm içerikler doğrudan Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve Demirören Haber Ajansı tarafından yayınlanmıştır. Hukuki muhatabı olan bu ajanslar tarafından sunulan haberlerde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Yerel haberler kategorisinde bulunan bu tür haberlerin tümü, ilgili ajansların sorumluluğundadır ve bu sayfada sunulmaktadır.

Benzer şekilde, benimsenen tarafsız bir yaklaşımla olayın detayları ve gelişmeleri tüm açıklığıyla paylaşılmaktadır. Toplumun ve haber akışının doğru bilgiye ulaşma hakkı gözetilerek, haberi hazırlayan ekipler tarafından haberin doğruluğu ve haber verme sorumluluğu titizlikle yerine getirilmektedir. Olayın tüm boyutları doğru ve tarafsız bir şekilde aktarılarak, kamuoyuna en gerçekçi bilgilere ulaştırılması hedeflenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Orhangazi’de 14 Yaşındaki Genç, Apartmanın Beşinci Katından Düşerek Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin