1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Orhangazi’de Kaza: Otomobiller Hurdaya Döndü, Yaralılar Var!

Orhangazi’de Kaza: Otomobiller Hurdaya Döndü, Yaralılar Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orhangazi’nin Arapzade Mahallesi Santralyolu Caddesi’nde meydana gelen kaza, saat 10.30 sıralarında gerçekleşti. Dilek T. (38) idaresindeki otomobil, ara yoldan çıkarken Nurhan G. (20) idaresindeki araca çarptı.

Nurhan G. kontrolündeki araç, çarpmanın etkisiyle ağaca çarparak durabildi. Kazada Nurhan G. yaralandı ve ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Her iki araç da kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yerel Haberler kategorisinde yer alan bu habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Haber, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanmıştır. Bursa haberleri bölümündeki tüm haberlerin hukuki sorumluluğu, haberi servis eden ajanslara aittir.

Kaza, Orhangazi’nin merkezindeki Santralyolu Caddesi’nde gerçekleşti. Dilek T.’nin aracı, caddeye çıkarken Nurhan G.’nin aracına çarptı. Nurhan G.’nin kontrolündeki araç, çarpmanın etkisiyle savrularak yol kenarındaki ağaca çarptı. Yaralanan Nurhan G., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada her iki araç da kullanılamaz hale geldi ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa haberleri kategorisinde yer alan bu olayla ilgili yapılan haberde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Haberin kaynağı Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı’dır. Editoryal bir müdahale bulunmamıştır. Kaza, Orhangazi’nin Arapzade Mahallesi’nde meydana geldi. Araç çarpışması sonucu Nurhan G. ağaca çarparak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıyla ilgili tedavisi sürdürülmektedir. Polis ekipleri, kaza hakkında soruşturma başlatmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Orhangazi’de Kaza: Otomobiller Hurdaya Döndü, Yaralılar Var!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin