1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Orhangazi’de Otobüs-TIR Çarpıştı: Sürücü Sıkıştı!

Orhangazi’de Otobüs-TIR Çarpıştı: Sürücü Sıkıştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, dün akşam saat 18.30 civarında Bursa-Yalova karayolunun Orhangazi Karsak Kavşağı’nda meydana geldi. Orhangazi Terminali’nden Yalova’ya gitmek üzere hareket eden bir otobüs, şoförü Ahmet Arslan yönetimindeydi ve 16 KN 438 plakalıydı. Otobüs, Orhangazi-İzmir Otoyolu’na dönüş yaparken kontrolünü kaybetti ve önünde seyreden Yılmaz Yıldıran yönetimindeki 16 AIP 723 plakalı bir TIR’a çarparak durabildi. Kaza sonucunda otobüs şoförü Ahmet Arslan sıkışıp kaldı ancak otobüsteki 38 yolcu kazayı yara almadan atlattı.

Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan sürücü Aslan’ı kurtarmak için çalışma başlattı, polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemleri aldı. Uzun çabalar sonucunda sürücü yaralı olarak kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirlenen sürücünün koltuğunda ezilmeler olduğu tespit edildi ve olay yerinde tedavi edildi.

Kaza nedeniyle Orhangazi-İzmir Otoyolu’na dönüş yaklaşık 2 saat trafiğe kapatıldı. Otobüs çekici yardımıyla kaldırıldı ve yolcular başka bir araca aktarıldıktan sonra trafik normale döndü. Polis, olay yerinde incelemede bulunarak soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Orhangazi’de Otobüs-TIR Çarpıştı: Sürücü Sıkıştı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin