1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Orman Yangınları Kontrol Altında!

Orman Yangınları Kontrol Altında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serik ilçesine yakın bir ormanlık alanda yangın çıktı. Gebiz Mahallesi Yumaklar-Kocamehmetler bölgesindeki yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor. Yangını söndürmek için 8 uçak, 6 helikopter, 22 arazöz, 6 su ikmal aracı, 5 dozer kullanılıyor.

Yalova’nın Armutlu ilçesinde ise 2 ayrı noktada orman yangını çıktı. Helikopterlerin havadan destek verdiği yangına müdahale devam ediyor. Yangın, saat 14.00 sularında Keçikayalıkları mevkisi ile Kapaklı köyündeki ormanda başladı. Yangına karşı çok sayıda itfaiye ekibi ve Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor.

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Suçatı Mahallesi’nde çıkan yangına Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri müdahale ediyor. Fırnız’daki yangına 200 personel ve 65 araçla müdahale edilirken, havadan da 3 helikopter ve 2 uçakla çalışmalar sürdürülüyor.

Gaziantep’te çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yangın, Dülükbaba Tepesi’nde çıktı ve ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. İzmir’in Karabağlar ilçesindeki orman yangınına ise havadan ve karadan müdahale ediliyor. Kavacık Mahallesi’ndeki yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Orman Yangınları Kontrol Altında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin