1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Osmangazi’de Kireç Ocaklarındaki Dram: Genç Kız 7 Metre Yuvarlandı!

Osmangazi’de Kireç Ocaklarındaki Dram: Genç Kız 7 Metre Yuvarlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmangazi ilçesinde bir grup arkadaşıyla birlikte eğlenmek için Demirkapı Mahallesinde bulunan Kireç Ocakları mevkiine çıkan Sibel İ, Bursa manzarasını izlemek amacıyla duvarın üzerine çıktı. Ancak, bir süre sonra dengesini kaybederek yaklaşık 7 metre yükseklikten düştü. Genç kızın acı içindeki yardım çığlıklarını duyan arkadaşları hemen polis ve İtfaiye kurtarma ekiplerine haber verdi. Kurtarma ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı ve Sibel İ’yi düştüğü yerden sedyeye koyarak halatlarla yukarıya çıkmaya çalıştılar. Yapılan yaklaşık yarım saatlik kurtarma çalışmaları sonucunda genç kızın vücudundaki kırıklar tespit edildi ve hemen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Sibel İ, daha sonra Çekirge Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, yaşanan bu kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın nasıl gerçekleştiği, genç kızın duvara çıkmasının sebebi ve arkadaşlarının olay anındaki tepkileri üzerinde durulmaya başlandı. Kazanın meydana geldiği Kireç Ocakları mevkiinde gerekli incelemeler yapılırken, şahitlerin ifadelerine başvuruldu. Sibel İ’nin düşme anındaki durumu ve çevresel faktörler, soruşturmanın odak noktası haline geldi. Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak ve benzer durumların yaşanmasını engellemek adına etkili adımlar atmaya çalıştılar.

Gencin ailesi ve yakın çevresi de olayın şokunu üzerinden atamadan tedbirler almak adına harekete geçti. Sibel İ’nin sağlık durumu sürekli takip altında tutulurken, yaşanan kazanın ardından yüksek duvarlara çıkma gibi riskli davranışlardan kaçınılması konusunda uyarılarda bulunuldu. Arkadaşları ve tanıdıkları da genç kızın bir anlık dikkatsizliği sonucu yaşadığı bu acı tecrübeden ders çıkarılması gerektiği konusunda hemfikir oldular. Sibel İ’nin bir an önce sağlığına kavuşması ve yaşadığı stresin en kısa sürede atlatılması için çaba harcandı.

Bu talihsiz kaza, gençler arasında popüler olan riskli davranışların ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm toplumun gençlerin yaşamlarını korumak adına daha duyarlı olması ve riskli durumların önlenmesi için gerekli önlemleri alması gerektiği vurgulandı. Artık daha dikkatli olunması ve benzer kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması konusunda herkesin hassas olması gerektiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Osmangazi’de Kireç Ocaklarındaki Dram: Genç Kız 7 Metre Yuvarlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin