1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. ÖSYM’den 2024-YKS Sonuçları Açıklandı

ÖSYM’den 2024-YKS Sonuçları Açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖSYM Başkanı Ersoy, 2024-YKS sonuçlarının ÖSYM’nin internet sitesinden açıklandığını belirtti. Adaylar, sonuçlara T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecekler. Ersoy, sonuçları öğrenen adaylardan siteye tekrar giriş yapmamalarını rica etti.

Ersoy konuşmasına 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki milletin kahramanlık destanını hatırlatarak başladı. YKS’nin tamamlanmasıyla heyecanla beklenen sonuçların açıklandığını belirten Ersoy, adayların sonuçları “https://sonuc.osym.gov.tr” adresinden öğrenebileceklerini söyledi.

ÖSYM Başkanı Ersoy, ayrıca sonuçların açıklanmasıyla birlikte dereceye giren adayların da belirlendiğini açıkladı. Dereceye giren adaylara destek olan ailelere ve öğretmenlere teşekkür eden Ersoy, adaylara başarılarının devamını diledi.

Adayların tekrar tekrar internet sayfasına girmemeleri konusunda uyarıda bulunan Ersoy, YKS sonuçlarının hayırlı olmasını temenni etti. ÖSYM’den yapılan açıklamada da sınav sonuçlarının 16 Temmuz 2024 tarihinden itibaren “https://sonuc.osym.gov.tr” adresinden erişilebileceği belirtildi.

YÖK Başkanı Erol Özvar da sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, 2024-YKS sonuçlarının açıklandığını duyurarak adayların sonuçlara yine ÖSYM’nin sitesinden erişebileceğini belirtti. Özvar, herkes için sonuçların hayırlı olmasını dileyerek tercih dönemiyle birlikte yeni bir heyecanın başladığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ÖSYM’den 2024-YKS Sonuçları Açıklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin