1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Otel Müşterisi Restorana Yatak Taşıdı!

Otel Müşterisi Restorana Yatak Taşıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın lüks bir otelinde ilginç bir olay meydana geldi. Bir otel müşterisi olan Cenk Bilge, iddiasına göre, konakladığı son güne kadar odasındaki bozuk klimanın tamir edilmesi için otel yetkililerinden yardım istedi.

Problemin son güne kadar çözüme kavuşturulmadığını söyleyen tatilci, sabah saatlerinde dikkat çekici bir protesto gerçekleştirdi. Odasından taşıdığı yatağı asansörle aşağı indirerek restorandaki diğer müşterilerin arasına serdi ve yatağa uzandı.

Otelde klima sorunları yaşandığını ve bazı kişilerin sorunlarının çözüldüğünü belirten Bilge, sürekli çözüm talep ettiğini ancak kimse tarafından yardım edilmediğini söyledi. Bir süre sonra otel yetkilisi olduklarını söyleyen 2 kişiye durumu anlatan Bilge, defalarca yardım istemesine rağmen sonuç alamadığını dile getirdi.

Kısa bir süre sonra durumu paylaşmayı bırakan Bilge, sosyal medya hesabından yaşananları paylaştı ve binlerce geri dönüş aldı. Olayın ardından bakanlık yetkililerinin otele gelerek sorunla ilgilendiklerini ve gerekli evrakları talep ettiklerini paylaşan Bilge, sosyal medyada yaşadığı deneyimi paylaşarak destek veren herkese teşekkür etti. Umarım bu olay diğer işletmelere örnek olur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otel Müşterisi Restorana Yatak Taşıdı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin