1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Oto Yıkamacıya Silahlı Saldırı!

Oto Yıkamacıya Silahlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Sarıyer Ferahevler Mahallesi’nde gerçekleşti ve iddiaya göre önceki gün saat 11.30 sularında meydana geldi. Oto yıkamanın ruhsat sahibi Mehmet Ali Gedik, işletme sahibini dükkandan çıkarmak istedi ve aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında işletme sahibi, Mehmet Ali Gedik’i silahla dizinden vurdu. Arbede sırasında işletme sahibi, silahı oğluna vererek kaçmasını istedi ancak tesadüfen oradan geçen sivil polisler zanlıyı ve oğlunu yakaladı.

Olay yerine gelen polislerin ihtarı üzerine silahı atan ve diz çöken işletme sahibinin oğluna yardım etmek isteyen halası siper oldu. Ambulans ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralanan Mehmet Ali Gedik Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Gedik’i vuran kişi ve oğlu gözaltına alındı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın kaçma anları görülebiliyor. İşletme sahibi ve oğlunun polisler tarafından yakalanırken işletme sahibinin oğlunun silahı atarak ellerini havaya kaldırıp diz çöktüğü anlar görülebiliyor. İşletme sahibinin yerdeki silahı almaya çalıştığı sırada polislerin müdahalesi ve ayağından vurulan Mehmet Ali Gedik’in durumu da kameralara yansıyan anlar arasında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Oto Yıkamacıya Silahlı Saldırı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin