1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Otomobil Sürücüsü Motosikletliyi Ezmeye Çalıştı! Şoke Eden Görüntüler Ortaya Çıktı

Otomobil Sürücüsü Motosikletliyi Ezmeye Çalıştı! Şoke Eden Görüntüler Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler’de meydana gelen olayda, otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında yaşanan tartışma büyük bir kavgaya dönüştü. İddiaya göre, motosiklet sürücüsü ani bir şekilde fren yaparak duran otomobil sürücüsünü uyardı. Ancak bu uyarı kavgaya neden oldu ve otomobil sürücüsü motosikletli Furkan T.’yi kolundan tutarak geri gerdi. Furkan T. bu sırada yere düştü ve kendini yolun kenarına attı. Otomobil sürücüsü ise Furkan T.’nin bacaklarının üzerinden geçerek kaçtı.

Olay sonrasında, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Yaralanan Furkan T. ambulansla hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alınacağı belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek olayı araştırmaya başladılar. Olay anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Otomobil sürücüsünün hızla kaçması ve motosikletliyi bacaklarından yaralaması olayın ciddiyetini ortaya koyarken, gelişmeler merakla bekleniyor. Bahçelievler’de yaşanan bu olay trafikteki gerginliğin ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi ve başlatılan incelemenin sonuçları merakla bekleniyor. Motosiklet sürücüsü Furkan T.’nin sağlık durumu ise ameliyat sonrasında netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otomobil Sürücüsü Motosikletliyi Ezmeye Çalıştı! Şoke Eden Görüntüler Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin