1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Özdilek Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek’in Eşi Melis Özdilek Şok İddialarla Boşanma Davası Açtı!

Özdilek Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek’in Eşi Melis Özdilek Şok İddialarla Boşanma Davası Açtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa merkezli ve yurt genelinde 14 alışveriş merkezi, dünyaca ünlü otel, 159 tekstil mağazası ve onlarca hizmet noktasına sahip Özdilek Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek ile eşi Melis Özdilek, 2012 yılında evlenmiş ve 2021 yılında anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Boşanma sürecinde Emir Murat Özdilek, Melis Özdilek’e 2 milyon TL nafaka ödemesi yapmış ve ev ile araba vermişti. 2023 yılında ise Melis Özdilek, sessiz sedasız bir şekilde Emir Murat Özdilek ile yeniden nikah masasına oturmuştu.

Ancak, kısa bir süre sonra Melis Özdilek, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma ve mal rejimi davası açtı. Dilekçesinde, endişe verici yaşam şartları ve eski eşi tarafından uğradığı iddia edilen şiddet nedeniyle tükenmişlik sendromu yaşadığını belirterek, ikinci evliliği yapmak zorunda kaldığını iddia etti. Ayrıca, manevi ve fiziksel şiddet altında hiç okumadığı belgeleri imzalatıldığını öne sürdü.

Melis Özdilek’in iddiaları arasında, evliliklerinin başında eşinin evin devri ve mal ayrılığı sözleşmesini imzalattığını ancak sonradan evin satıldığını ve bu durumla ilgili davalara başvurduğunu belirtti. Ayrıca, anlaşmalı boşanma sonrasında elde ettiği haklarından gönüllü olarak vazgeçmesi için akıl sağlığını yitirmiş olması gerektiği iddiasında bulundu ve mallara, şirket hisselerine ve banka hesaplarındaki paraya ihtiyati tedbir talep etti.

İstanbul Aile Mahkemesi, Melis Özdilek’in taleplerini kısmen kabul ederek Emir Murat Özdilek’in üzerine kayıtlı bir araç ve 9 taşınmazın üçüncü kişilere devredilmesini önlemek için ihtiyati tedbir kararı aldı. Ancak, şirket hisselerine ve banka hesaplarındaki paralara tedbir konulması talebini reddetti.

Bu gelişmelerle birlikte, Emir Murat Özdilek ve Melis Özdilek’in evlilikleri ve boşanma süreçleri kamoyunda geniş yankı bulmuş ve dava devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde mahkeme sürecinin sonuçları ve tarafların duruşları merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özdilek Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek’in Eşi Melis Özdilek Şok İddialarla Boşanma Davası Açtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin