1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özel, Cinayet Dosyasını Gündeme Getiriyor: “MHP’den Tepkisizlik!”

Özel, Cinayet Dosyasını Gündeme Getiriyor: “MHP’den Tepkisizlik!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında Sinan Ateş cinayeti davasını yakından takip ettiğini dile getirerek, olayla ilgili MHP’den tek bir taziye mesajı gelmediğini belirtti. Ayrıca, cinayetin adli bir vaka olduğunu ve tiyatro olmadığını vurguladı. Ayrıca, programda Sinan Ateş’in annesi ve eşinin cinayetin azmettirildiğini söylediğini anlatarak, Ulvi Bey ve Semih Bey’e “Dokunulmazlığınızın kaldırılmasını talep edin ve aklanın” şeklinde çağrıda bulundu.

Özel, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’la sığınmacılar konusunda görüşme planladıklarını açıkladı ve yakın bir tarihte Şam’a ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmelere de değinerek, siyasetin normalleşmesi gerektiğini ve normalleşmenin MHP tarafından engellendiğini söyledi.

Erken seçim tartışmalarına yönelik açıklamalarda bulunan Özel, erken seçime her zaman hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca, UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği cezayı adil bulmadıklarını belirtti ve Milli Takımın rahat bırakılması gerektiğini vurguladı. CHP’nin olası bir erken seçimde cumhurbaşkanı adayını en geniş katılımla belirlemek istediklerini ifade eden Özel, aday belirlendikten sonra seçimi kazanmış olarak ilerlemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Özel ayrıca, CHP Tüzük Kurultayı için alınan görüşler doğrultusunda Eylül ayında bir değişim kurultayı düzenleyeceklerini ve kendi adaylığından vazgeçebileceğini belirtti. Önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu incitecek hiçbir açıklama yapmadığını vurgulayan Özel, parti içinde hançer taşıyan kimseyi görmediklerini ifade etti ve yapılacak değişim kurultayının ardından aday olmayacağını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel, Cinayet Dosyasını Gündeme Getiriyor: “MHP’den Tepkisizlik!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin