1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özel: Erdoğan ile Görüşmeye Beklentilerimiz ve Normalleşme Yolunda Atılan Adımlar!

Özel: Erdoğan ile Görüşmeye Beklentilerimiz ve Normalleşme Yolunda Atılan Adımlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başlığı: CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Erdoğan ile Görüşmek Türkiye İçin Çok Önemli”

Türkiye’deki siyasi gündem, “normalleşme” adımlarıyla şekillenmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 9 Haziran’dan sonra bir araya gelerek görüşecek. Bu görüşme öncesinde CHP lideri Özgür Özel’in beklentileri ve Türkiye’nin geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Özgür Özel, Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret gerçekleştireceğini söyledi. Bu görüşmeden beklentileri sorulduğunda Özel, Türkiye’nin normalleşmesi ve insanların mutluluğu için çaba sarf ettiğini vurguladı. Türkiye’deki adalet sorunlarına da değinen Özel, Kavala davasının gelişmesini beklediğini söyledi.

CHP lideri, Türkiye’nin hızla demokratikleşmesi gerektiğini vurgulayarak, Gezi direnişi sürecinde tutuklu olanların ve AİHM kararlarına uymayan Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara dikkat çekti. Özgür Özel, Erdoğan ile yapılacak görüşmeden anayasa ve demokrasi açısından olumlu adımlar beklediğini belirtti.

Görüşmenin Türkiye için bir dönüm noktası olabileceğini ifade eden Özel, siyasi rakiplerle müzakere etmenin önemine de değindi. Kendi partisine güveninin tam olduğunu ve Türkiye’nin geleceği için cesur adımlar atmaya devam edeceğini belirten Özgür Özel, “Özgüveni olmayan siyasete karşıyım” dedi.

Son olarak, siyasi rakiplerinin eleştirilerine yanıt veren Özel, partisinin ve Türkiye’nin izlediği yolun daima demokratik ve insan haklarına saygılı bir çizgide olduğunu vurguladı. Bu doğrultuda yurt içindeki ve yurt dışındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve ülke çıkarları için çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel: Erdoğan ile Görüşmeye Beklentilerimiz ve Normalleşme Yolunda Atılan Adımlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin