1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özel Güney Hastanesinde Bebeğini Kaybeden Anne: “Mağdurum, Adalet İstiyorum!”

Özel Güney Hastanesinde Bebeğini Kaybeden Anne: “Mağdurum, Adalet İstiyorum!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Güney Hastanesi’ne başvuran Nazlı ve Mesut Ahi çifti, bebeklerinin 2023 yılında 3 gün boyunca hastanede tutulduğunu ve daha sonra Bağcılar Medilife Hastanesi’ne sevk edildiğini dile getirdi.

Gözyaşları içinde konuşan anne Nazlı Ahi, tedavinin 6. gününde bebeğinin vefat haberini aldıklarını belirterek, “24 Nisan 2023 tarihinde doğum yaptım. Bebeğimi kaybettim, mağdur durumdayım. Bu konunun sonuçlanmasını istiyorum. Doğum gecesi bebeğim gayet sağlıklıydı. Ertesi gün ‘Bebeğin üç damarında tıkanıklık, hipertansiyon, solunum sıkıntısı var.’ dediler ve bebeği üç gün hastanede tuttular. Sonrasında ‘Bebeği sevk ediyoruz.’ diyerek Medilife Hastanesi’ne sevk ettiler.” dedi.

Anne Ahi, bebeğin kendisine gösterilmediğini ve toplamda 6 gün hastanede kaldığını, “Çıkmasınlar içeriden. İçim kan ağlıyor dünden beri. Ben bir anne olarak, böyle muamele görmemelidim. 3 tane daha çocuğum var, onlar oldukça sağlıklı. Onlar devlet hastanesinde doğdular. O zaman şüphelerim vardı. Bebeğimin parçalanmasını ve otopsi yapılmasını istemedim. Şikayetçiyim, bu davada ısrarlıyım. Asla peşini bırakmayacağım. Eğer ‘Çocuğunuz için para istiyoruz.’ deselerdi, onlara trilyonlar verirdim ama çocuğumu benden ayırmasalardı.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel Güney Hastanesinde Bebeğini Kaybeden Anne: “Mağdurum, Adalet İstiyorum!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin