1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özel Halk Otobüsü Yaralı Kadına Çarptı, Yola Savrulan Cep Telefonu Hırsızlıkla Sonuçlandı!

Özel Halk Otobüsü Yaralı Kadına Çarptı, Yola Savrulan Cep Telefonu Hırsızlıkla Sonuçlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesinde Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi. 4 Ekim günü saat 08.30 sıralarında, ismi açıklanmayan T.C. adlı bir kişi, Yunuseli Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışırken durakta yolcu alıp, indirdikten sonra hareket eden özel halk otobüsü tarafından çarptı. Çarpmanın etkisiyle T.C. kaldırıma savruldu ve olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. T.C. ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı ve durumunun ağır olduğu ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiği öğrenildi.

Kaza anı, otobüsün kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, T.C.’nin yola geçmeye çalışırken halk otobüsü tarafından çarpıldığı ve kaza sırasında otobüsteki diğer yolcuların büyük bir panik ve korku yaşadığı görüldü. Çevredeki vatandaşlar olayın ardından hemen yardıma koşarken, T.C.’nin yola savrulan cep telefonunu çalan bir kişinin olduğu belirtildi.

T.C.’nin yakınları, cep telefonunun çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek telefonu çalan kişiyi tespit etti. Telefonu çalan kişinin Ahmet K. olduğu belirlendi. Ahmet K., cep telefonuyla birlikte yakalandı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza sonucu yaralanan T.C.’nin durumu ciddiyetini korurken, tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kazaya karışan otobüs şoförü hakkında da soruşturma başlatıldı. Bu tarz kazaların önlenmesi için trafik kurallarına uymak ve yayaların güvenliğine özen göstermek gerektiği vurgulandı. Kaza sonrasında çevrede yaşanan olaylar da dikkat çekerken, hırsızlık gibi kötü niyetli davranışların kınandığı ifade edildi. Güvenlik kameralarının bu tür olayların aydınlatılmasında önemli bir rol oynadığı da belirtildi. T.C.’nin en kısa sürede sağlığına kavuşması ve benzer olayların yaşanmaması temenni edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel Halk Otobüsü Yaralı Kadına Çarptı, Yola Savrulan Cep Telefonu Hırsızlıkla Sonuçlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin