1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özel Harekat Polisi ile Akaryakıt İstasyonu Çalışanı Arasında Dehşet Veren Kavga!

Özel Harekat Polisi ile Akaryakıt İstasyonu Çalışanı Arasında Dehşet Veren Kavga!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Çankırı il merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda 3 Ekim Perşembe günü saat 09.15 sıralarında gerçekleşti. İstasyonda çalışan C.A.C. ve özel harekat polisleri arasında başlayan bir tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, bir özel harekat polisinin C.A.C.’yi yerde tekmelediği ve ardından dışarı atmaya çalıştığı görüldü.

Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, olayın yaşandığı tarih ve saat belirtilerek, petrol istasyonundaki tartışma ve kavganın Cumhuriyet Başsavcılığına bildirildiği açıklandı. Valilik açıklamasında, ilgili kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kavganın sebebi ve detayları henüz netlik kazanmamış olsa da, güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler olayın şiddetini gözler önüne serdi. Özel harekat polisinin istasyon çalışanına yönelik saldırgan tavırları, olayın boyutunu arttırdı.

Tartışmanın ne zaman nasıl başladığı ise henüz bilinmiyor ancak her iki tarafın da karşılıklı olarak el kol hareketleri ve bağırışmaları sonucunda kavga çıktığı tahmin ediliyor. Olayın meydana geldiği saatte istasyonun oldukça kalabalık olduğu ve olayı gören birçok kişinin olduğu belirtiliyor.

Özel harekat polislerinin müdahalesiyle sona eren kavga, ilgili makamlarca detaylı bir şekilde incelenmeye devam ediyor. Olayla ilgili olarak istasyon çalışanı C.A.C. ve özel harekat polisleri hakkında yapılacak adli ve idari işlemler merakla bekleniyor.

Çankırı’da nadir rastlanan bu tür olaylar, genellikle halk arasında endişe ve korku yaratmaktadır. Benzer olayların yaşanmaması ve şiddetin önlenmesi için yetkililerin aldığı önlemlerin arttırılması gerektiği belirtiliyor. Konuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi beklenirken, kamuoyu tarafından olayın aydınlatılması talebi yükselmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel Harekat Polisi ile Akaryakıt İstasyonu Çalışanı Arasında Dehşet Veren Kavga!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin