1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özel, ‘Kaybetmek mi Yoksa Kazanmak mı? İşte Gerçekler!’

Özel, ‘Kaybetmek mi Yoksa Kazanmak mı? İşte Gerçekler!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde gündemde olan ‘Kaybediyorsam ben kaybediyorum’ sözlerine açıklık getirdi. İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “Bu ifademi benim değil, İngiliz basınında yer alan bir başlık. Benim tavrım her zaman şeffaf olmuştur. Hangi koşulda olursa olsun, işbirliğine ve diyaloğa açık bir yönetim anlayışım var” dedi.

İmamoğlu’nun bu sözleri, son günlerde gündemde olan tartışmaların bir nebze de olsa yatışmasını sağladı. Özellikle AK Parti’li isimlerden gelen eleştirilere karşı açıklamada bulunan İmamoğlu, “Ben her zaman adil ve şeffaf bir şekilde hareket etmeye çalışıyorum. Benim için önemli olan İstanbul halkının hizmetkarı olmak” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu açıklamaları, siyasi kulislerde de büyük yankı uyandırdı. İmamoğlu’nun tavrı ve açıklamaları, farklı kesimlerden de destek görürken, diğer yandan da eleştirilere maruz kaldı. İmamoğlu’nun önümüzdeki günlerde nasıl bir politika izleyeceği ise merak konusu olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özel, ‘Kaybetmek mi Yoksa Kazanmak mı? İşte Gerçekler!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin