1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel Adana’da Halkıyla Buluştu: “Buğdayın Fiyatı Ne Olacak?”

Özgür Özel Adana’da Halkıyla Buluştu: “Buğdayın Fiyatı Ne Olacak?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Özel, Adana’ya düğüne katılmak için ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak CHP Adana İl Binası’na giden Özel’i burada partililer karşıladı. İl binasında parti üyeleriyle sohbet ettikten sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etmek üzere Atatürk Caddesi’nde halka konuşmak için bir araya geldi. Belediye önünde toplanan partililere hitap eden Özel, Adana’da bulunmanın sebebinin düğüne katılmak olduğunu belirtti. Partisinin yerel seçimlerdeki başarısını kutlayarak “Bugün bilseydik miting yapardık. Bizi duydunuz, buraya koştunuz, burayı bir miting çevirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Özel ve beraberindekiler belediyenin taş binasının balkonuna çıkarak partililere hitap etti. Buğday taban fiyatlarına yönelik eleştirilerde bulunan Özel, Türkiye’deki buğday fiyatlarıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Çiftçilere yapılan buğday alım fiyatlarına karşı çıkarak, “Bu fiyatı kabul etmeyeceğiz, bu fiyata direneceğiz, isyan edeceğiz” şeklinde konuştu. Aynı şekilde çay fiyatlarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Özel, çay üreticilerini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Özel, Adana’da arazilerin önemli bir kısmının ipotekli olduğunu ve çiftçilerin borç yükünün arttığını belirtti. Çiftçilere sahip çıkacaklarını ifade eden Özel, tarım politikalarının çiftçiyi desteklemesi gerektiğini vurguladı. Emekli maaşlarının yetersizliğine de dikkat çeken Özel, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceklerini ve emekli maaşlarının artırılmasını talep edeceklerini söyledi.

Seçim sonrası süreçte hedeflerini değerlendiren Özgür Özel, CHP’nin gelecek seçimlere hazırlık yaptığını ve Anketlerde patimizin oyu yüzde 30’un altında olmadığını belirtti. Geçtiğimiz dönemde Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde CHP’nin önemli bir başarı elde ettiğini vurgulayan Özel, partisinin adil yönetimi savunmaya devam edeceğini dile getirdi. Avrupa Birliği’ne katılım ve milli gelir artışı hedeflerine değinen Özel, CHP’nin gelecekteki hedeflerine dair sözler vererek Türkiye için daha iyi bir gelecek sözü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel Adana’da Halkıyla Buluştu: “Buğdayın Fiyatı Ne Olacak?”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin