1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel: “AKP’nin Belediye Mali Darbesine Karşı Mücadele Ediyoruz!”

Özgür Özel: “AKP’nin Belediye Mali Darbesine Karşı Mücadele Ediyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek belediyelerin SGK borçlarıyla ilgili yaşanan tartışmalara değindi. Özel, iktidar partisinin CHP’ye karşı rahatsız olduğunu ve belediyelerin başarısını kaldıramadığını belirtti. Geçmişte ittifakla alınan şehirlerin bu sefer ittifaksız alındığını ve halkın dostu belediyeciliğe güvendiğini vurguladı. Özel, belediyelerdeki borçların ödenmemesine karşın şimdi ödenmesi gerektiğini söyleyerek bu durumu darbe girişimine benzetdi.

Özel, AKP döneminde belediyelerin borçlarına af çıkarıldığını hatırlatarak şimdi borçların ödenmesi için baskı yapıldığını ifade etti. Belediyeleri CHP’li başkanların aldığı için bu durumun yaşandığını belirten Özel, halkın bu kötü niyeti fark edeceğine inandığını dile getirdi. Özel, mali darbe girişimine karşı mücadele edeceklerini ve hizmet edenlerin kazanacağını vurgulayarak milleti desteğe çağırdı.

Sokak hayvanlarıyla ilgili kanun hakkında da konuşan Özel, sorunun asıl sorumlusunun iktidar olduğunu belirterek belediyelere yükümlülük getirilmesine karşı çıktıklarını ve para verilmediğini söyledi. Özel, sokak hayvanlarıyla ilgili katliamın önlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve CHP’nin insan haklarını ve hayvan haklarını savunduğunu dile getirdi. Yapabilecekleri mücadeleyi vereceklerini ve halka bu durumu anlatacaklarını ifade etti.

Özel’in ziyareti ve açıklamalarıyla CHP’nin belediyelerde yaşanan mali sıkıntılar ve olası siyasi baskılara karşı duruşunu sergilediği görüldü. Özel, halkın hizmet edenleri destekleyeceğine inancını dile getirerek iktidarın taktiklerine karşı uyanık olunması gerektiğini vurguladı. Ayrıca sokak hayvanlarıyla ilgili duyarlılık ve sorumluluk göstererek CHP’nin insan ve hayvan hakları konusundaki tutumunu net bir şekilde ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: “AKP’nin Belediye Mali Darbesine Karşı Mücadele Ediyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin