1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Özgür Özel: “CHP İktidarı Geliyor! Yüzleri Güldürecek Zenginlik İçin Geliyoruz”

Özgür Özel: “CHP İktidarı Geliyor! Yüzleri Güldürecek Zenginlik İçin Geliyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa‘da bir konuşma yaptı.

Özel, yerel seçimlerde büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, çok sayıda ilçede yüksek oy oranlarıyla seçildiklerini söyledi. CHP’nin dürüst ve çalışkan insanların siyaset yaptığı bir parti olduğunu vurgulayan Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen belediye başkanları, memleketlerini, illerini, ilçelerini düşünüyor.” dedi.

Tüm Türkiye’yi kazanacaklarını ve herkesin yüzünün güleceğini ifade eden Özel, şunları ekledi: “CHP’nin kimseden aklı olmayanlardan en ufak bir aklı yok. Bu parti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir. Bu parti, fedakarlık yapmış, ancak bayrağı yere düşürmemiş insanların partisidir.”

Özel ayrıca, CHP’nin 47 yıldır birinci parti olmamasına rağmen para ve menfaatin parti içinde tutunma sebebi olmadığını belirterek, vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisinin partiyi bir arada tuttuğunu dile getirdi. Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı geliyor. Kavga etmek için değil yüz güldürmek, zenginlik getirmek için geliyoruz.” ifadelerini kullandı. Özel, dün eleştirilen bir partinin bugün en çok memleketin menfaatini savunan parti olduğunu da vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: “CHP İktidarı Geliyor! Yüzleri Güldürecek Zenginlik İçin Geliyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin