1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel: CHP İktidarı Gençlere Yeniden Umut Olacak

Özgür Özel: CHP İktidarı Gençlere Yeniden Umut Olacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gençlerin umutlarını yeşerten ve onlara Türkiye’de yeniden hayal kurma fırsatı tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin, ilk seçimde iktidara gelmesinin büyük bir önemi olduğunu belirtti.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde belediyeyi ziyaret eden Özel, Cumhuriyet Meydanı’nda ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı. Özel, ilçeyi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, CHP’nin bu başarısının doğru adayların belirlenmesi, ilçe örgütlerinin çalışmaları ve kampanyanın başarısıyla ilgili olduğunu belirtti.

Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının Bandırma Vapuru’na binerek, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasıyla başlayan mücadelenin önemine vurgu yaptı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecinde demokrasinin temellerinin atıldığını belirterek, Atatürk ve arkadaşlarının güçlerini halktan aldıklarını ve onlara hizmet ettiklerini ifade etti.

Özel, Atatürk’ün partisinin bugün de Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu vurgulayarak, halkın güveni ve desteğiyle yoluna devam ettiğini söyledi. Gençlerin umutlarını yeşerten ve onlara yeniden hayal kurma fırsatı tanıyan CHP’nin, gelecek seçimlerde iktidara gelmesinin önemine değinen Özel, bu hedefe ancak milletin desteğiyle ulaşabileceklerini belirtti.

Özel, Türkiye’nin demokrasiye kavuşacağı, gençlerin ve tüm halkın yüzünün güleceği bir geleceği birlikte inşa edeceklerini ifade ederek, sanatçı Emre Altuğ’un şarkılarıyla program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: CHP İktidarı Gençlere Yeniden Umut Olacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin