1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel: “Dikili’nin Özel Konuğu”

Özgür Özel: “Dikili’nin Özel Konuğu”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Dikili ilçesinde bulunan 75. Yıl Parkı’nda düzenlenen 38. Dikili Kültür Demokrasi ve Emek Festivali’ne, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özel, konuşmasında Dikili’nin kendisi için özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, buradaki festivali küçük yaşlardan beri takip ettiğini belirtti. Son yerel seçimlerde CHP’nin İzmir’de büyükşehir ve 28 ilçede belediye başkanlıklarını kazandığını hatırlatan Özel, belediye başkanlarına önemli sorumluluklar düştüğünü ifade etti. Özellikle CHP’nin iktidar yolundaki adımlarını hızlandırmalarını ve tarihin en başarılı belediye başkanlığı dönemlerini yaşatmalarını beklediğini dile getirdi.

Özel, konuşmasında sanatçı Suavi’ye yönelik saldırıları ve konser iptallerini de eleştirdi. Suavi’nin Dikili’de uzun yıllar yaşadığını ve festivallerde önemli bir isim olduğunu belirten Özel, sanatçının konserlerine yapılan tehditlere karşı duracaklarını söyledi. Suavi’nin Çine ilçesindeki konserinin iptal edilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte hareket ederek Suavi’yi destekleyeceklerini açıkladı. Özel, Türkiye’de korku ve baskı oluşturmaya çalışanlara karşı birlik olunması gerektiğini vurgulayarak, CHP’nin sanatın, emeğin ve gençlerin yanında olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a çiçek ve hediyeler takdim etti. Festival kapsamında sahne alan sanatçı Melek Mosso’nun konseriyle etkinlik devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: “Dikili’nin Özel Konuğu”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin