1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel: Emek Mitingi Gebze’de!

Özgür Özel: Emek Mitingi Gebze’de!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Gebze ilçesinde düzenlediği ‘Emek Mitingi’, bugün Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşti. Mitinge genel merkez yöneticileri, belediye başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Mitingde konuşan Özgür Özel, iktidara seslenerek, Türkiye’de artan enflasyon karşısında asgari ve emekli ücretlerine enflasyon zammı ve refah payı verilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca vergide adaletin sağlanması çağrısında bulundu.

Özel ayrıca, Türkiye’de gelir adaletsizliğinin arttığını vurgulayarak, en zengin yüzde 20’nin bütün varlıkların yüzde 81’ine sahip olduğunu, en yoksul yüzde 20’nin ise sadece yüzde 0.5’ini aldığını belirtti. Bu adaletsizliğe dikkat çekerek, emeklilerin ve asgari ücretlilerin haklarının verilmesi gerektiğini söyledi.

Emeklilerle ilgili konuşan Özel, Türkiye’de en düşük emekli maaşlarının da artan hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını ve bu soruna çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi.

Çiftçiler ve esnaflarla ilgili de konuşan Özel, tarımın ve esnafın zor durumda olduğunu belirterek, bu kesimlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Özel ayrıca, Türkiye’nin gri listeden çıkarılmasının önemli olduğunu ancak bu durumun iktidar tarafından başarı gibi sunulmasına tepki gösterdi. Ülkenin ekonomik sorunlarına değinerek, halkın yaşam standartlarının yükseltilmesi ve adaletin sağlanması için mücadele etme sözü verdi.

Elektriğe yapılacak yüzde 38 zamı eleştiren Özel, halkın enflasyon ve ekonomik zorluklar karşısında desteklenmesi gerektiğini belirterek, hakkın alınması için mücadelenin devam edeceğini söyledi.

Son olarak, halkın sesinin duyurulması ve haklarının alınması için mücadeleyi başlatacağını ifade eden Özel, emeklilikle adaletin sağlanması, vergi reformu ve halkın ekonomik refahının artırılması için kararlılıkla mücadele edileceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: Emek Mitingi Gebze’de!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin