1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel: “Sayın Bahçeli ile DEM’in El Sıkışması Türkiye’de Tansiyonu Düşürür” – İstanbul Ziyaretinden Detaylar

Özgür Özel: “Sayın Bahçeli ile DEM’in El Sıkışması Türkiye’de Tansiyonu Düşürür” – İstanbul Ziyaretinden Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özgür Özel, İstanbul’da Tuzla Belediyesi’ni ziyaret ederek, Sayın Bahçeli ile DEM Partisi arasındaki ilişkinin Türkiye’de kutuplaşmayı azaltacağını ifade etti. CHP tarihinde ilk kez Tuzla Belediyesi’nin kazanılmasını tarihi bir başarı olarak değerlendiren Özel, en genç aday olan Bingöl’e desteklerinden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Bingöl’ün öğrencilere sağladığı desteklerin kıymetli olduğunu vurgulayan Özel, Tuzla’daki okullarda çocukların parasız su içebileceğini ve bu örnek çalışmaların devamını diledi.

Daha sonra Bakırköy Belediyesi’ni ziyaret eden Özel, burada yaşanan taciz ve kadın cinayetleri hakkında üzüntüsünü dile getirerek, devletin bu tür olayları yakından takip etmesi gerektiğini söyledi. İstanbul Sözleşmesi’nin kadınları koruyan bir sözleşme olduğunu belirten Özel, AK Parti döneminde Meclis’ten geçen bu sözleşmenin yeniden onaylanması gerektiğinin altını çizdi.

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, İstanbul Sözleşmesi’nin Meclis’ten yeniden geçmesi gerektiğini vurguladı. Kanunların yetersiz kaldığını belirten Özel, Erdoğan’a İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yapılacak toplantıya iktidarın liderinin bizzat katılması gerektiğini ifade etti.

TBMM açılışında MHP lideri Bahçeli’nin DEM Partili milletvekilleriyle selamlaşması konusunda da değerlendirmelerde bulunan Özel, normalleşme adına atılan adımların önemine dikkat çekti. Kutuplaşmanın diktatörlere yaradığını belirten Özel, Türkiye ittifakının güçlenmesi gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Erdoğan’ın İsrail ile ilgili açıklamaları üzerine Meclis’te yapılacak toplantıya ilişkin görüşlerini paylaşan Özel, toplantıda Erdoğan’ın bizzat bulunması gerektiğini ve devlet ciddiyetine yakışır bir şekilde bilgi vermesi gerektiğini belirtti. Aksi takdirde, içeriğin millete doğru aktarılacağını ve gerektiğinde açıklanabileceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: “Sayın Bahçeli ile DEM’in El Sıkışması Türkiye’de Tansiyonu Düşürür” – İstanbul Ziyaretinden Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin