1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Ziyaret Edecek!

Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Ziyaret Edecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı Adalet Bakanlığı’na başvurarak ziyaret etmek istedi. Özel’in başvurusu sonuçlandı ve ziyaret pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Edinilen bilgilere göre, Özgür Özel’e ziyaret öncesinde cezaevi girişinde, Selahattin Demirtaş ve Yiğit Bener’in birlikte hazırladığı “Arafta Düet” romanıyla ilgili bir çağrı metni verilecek. Çağrı metni, Demirtaş ve Özel’in görüşmesinde temel konulardan biri olacak ve ziyaret sonrasında Demirtaş tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. Çağrı metninin içeriği henüz bilinmiyor.

Sezgin Tanrıkulu’nun ise dün Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği öğrenildi.

İsrail’in Gazze operasyonu ve Lübnan’a yönelik kara harekatının ardından yaşanan gelişmeler, siyaset kulislerinde hareketlilik yarattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’nin yeni yasama yılı açılışında yaptığı konuşmada İsrail ile yaşanan gerginliklere dikkat çekerek Türkiye’nin hedef alındığını belirtti. Bahçeli’nin DEM Parti ile olan tokalaşması ise yeni bir döneme işaret ediyor. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları bu jesti olumlu karşıladıklarını belirtti.

Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç.’yi Etimesgutlularla çekeceğini açıkladığı videoyu izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Ziyaret Edecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin