1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel, Selahattin Demirtaş’ı Ziyaret Edecek!

Özgür Özel, Selahattin Demirtaş’ı Ziyaret Edecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmeyi planladığı öğrenildi.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu tarafından ziyaret edilmişti.

İsrail’in 7 Ekim 2023’te başlattığı Gazze operasyonunun ardından Lübnan’a yönelik kara harekatına girişmesi, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve bölgesel savaş söylemleri siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’nin yeni yasama yılı açılışında yaptığı konuşmada İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırımın Lübnan’a uzandığını belirterek Türkiye’nin bir sonraki hedef olabileceğini ifade etti. Aynı konuşmasında iç cephede uzlaşma alanlarının öne çıkması gerektiğini vurgulayan Erdoğan’ın bu sözleri üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli DEM Parti sıralarına giderek milletvekilleri ile selamlaştı ve barış çağrısında bulundu. Bahçeli’nin jestine DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları da olumlu yanıt vererek Türkiye’deki sorunların çözümü için sağlıklı bir politik programın gerekliliğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel, Selahattin Demirtaş’ı Ziyaret Edecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin