1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel: “Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi’ne Davet”

Özgür Özel: “Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi’ne Davet”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantılarının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Özel, 27 Ekim Pazar günü İstanbul Beşiktaş Meydanı’nda yapılacak Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingine tüm vatandaşları davet etti. Özel, terörün amacının siyasi kanalları kapatmak ve korku yaratmak olduğunu belirterek, “Korkanlar ve sinenler terörün amacına hizmet eder. O yüzden biz korkmuyoruz ve mitinge katılacağız” dedi.

Özel, ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına da değinerek, terörün ve teröristlerin Türkiye’nin coşkusunu bozamayacağını ifade etti. Özel, vatandaşları 29 Ekim’de Ankara’da yapılacak kutlamalara katılmaya çağırdı.

CHP Genel Başkanı, bugün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısında TUSAŞ’a yapılan terör saldırısını da değerlendirdiklerini belirtti. Özel, saldırı sonrası yapılacak Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitinginin iptal edilmeden devam edeceğini vurgulayarak, teröre karşı kararlılıkla yürüyeceklerini ifade etti.

Ankara’da TUSAŞ’a gerçekleştirilen terör saldırısında 5 kişinin şehit olduğu ve 22 kişinin yaralandığı bilgisi de geleneksel medya kaynakları tarafından doğrulandı. Terör saldırısının ardından başlayan operasyonda 2 saldırganın öldürüldüğü belirtildi. Bu saldırının ardından siyasi parti liderleri ve yetkililerden de açıklamalar gelmeye başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: “Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi’ne Davet”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin