1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel: Türkiye İttifakı’na Davet Var

Özgür Özel: Türkiye İttifakı’na Davet Var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beyoğlu’nda düzenlenen Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı’na katılan bir muhabir, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in gazetecilerin sorularına verdiği cevapları aktardı. Özel, son seçimde herhangi bir siyasi partiyle ittifak yapmadan tek başlarına Türkiye’nin birinci partisi olduklarını belirtti. Dolayısıyla ittifak ortakları olmadığı için herhangi bir kavga veya gerginlik yaşamadıklarını vurguladı.

Özel, Beyoğlu’nda düzenlenen Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’ndaki ‘normalleşme’ ve ‘yumuşama’ açıklamalarına değinerek, sorunların Cumhur İttifakı’na ait olduğunu ve kendilerini ilgilendirmediğini ifade etti. Özel, Türkiye İttifakı adı altında siyasi partileri birleştirmeye gerek olmadığını ve Bahçeli’nin gerekiyorsa Türkiye İttifakı’na katılabileceğini belirtti.

Özel, Türkiye İttifakı’nda samimi bir şekilde adalet ve emek konularında mücadele ettiklerini vurguladı. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi üyelerinin saygın ve samimi insanlardan oluştuğunu belirtti ve Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılması için tavır koyduklarını aktardı.Özel, “Sayın İzzet Ulvi Yöntel ile Semih Yalçın arasında bir fark yok. İkisi aynı yapılar, aynı sorumlulukta, aynı korkuda, aynı telaştalar” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: Türkiye İttifakı’na Davet Var
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin