1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklama: “Gülşah’ın Hastanede Yattığı Günler Alçak Bir Oyuna Çevrildi”

Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklama: “Gülşah’ın Hastanede Yattığı Günler Alçak Bir Oyuna Çevrildi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile ilgili çıkan iddialara karşılık verdi. Özel, “Bu kadar ahlaksızlığa bu kadar kötülüğe, çirkinliğe dayanamıyorum. Döndüler bana saldırmak için Gülşah’ın hastanede yattığı günleri alçak bir oyuna çevirdiler” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ise Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı ve “Kanser tedavisi görüyorum, iftiracılarla mahkemede hesaplaşacağız” açıklamasını yaptı.

Özel, partisinin grup toplantısında konuşurken Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve ilişki iddiaları hakkında da konuştu. Özel, “Beni 31 Mart’taki ortak başarımızdan dolayı cezalandıracaklardı, yapamadılar. Bu ilçeyi kazandı. Son hafta bu yalanı yayan hesaplar İYİ Parti Manisa’da ilçeleri alıyor deyip manipülasyon yapıyorlardı. Şimdi döndüler bana saldırmak için Gülşah’ın hastanede yattığı günleri alçak bir oyuna çevirdiler” şeklinde konuştu.

Ayrıca, CHP’li üye tarafından Özel ve Gülşah Durbay hakkında ilişkileri olduğunu iddia eden bir üye için kesin ihraç talebi de gündeme geldi. Özel, “CHP ahlak dışı iş yapmaz. Benim için vız gelir, tırıs gider. Hem Gülşah’ın hatırı için açıklama yapıyorum. Bu oyuna gelelim diye bekliyorlar. ‘Bir kadın bir yere gelmek için bir erkeğin bir şeyi olmalıdır, o adam isterse o kadın oraya gelebilir’ densin istiyorlar” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel ayrıca Erdoğan’a da çıkışarak, “Kahvehanede birisi ‘İsrail, Türkiye’ye saldıracak’ dese; ‘Deli misin’ denir” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklama: “Gülşah’ın Hastanede Yattığı Günler Alçak Bir Oyuna Çevrildi”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin