1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel’den Çiftçilere Destek: Buğday Mitingi Yorumları

Özgür Özel’den Çiftçilere Destek: Buğday Mitingi Yorumları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP, Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde bir “Buğday Mitingi” düzenledi. Parti Genel Başkanı Özgür Özel, miting alanına traktörle geldi. Mitingde konuşma yapan Özel, katılımcılara teşekkür ederek, “Sesinizi bütün Türkiye’ye ve bütün dünyaya duyurdunuz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini 47 yıl sonra birinci parti yaptık” dedi.

Özgür Özel, mitingde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “31 Mart’ta söz verdiğimiz gibi sizi unutmadık. Emekli vatandaşların zor şartlarda yaşamak zorunda olduğu gerçeğini değiştireceğiz, çiftçilerin haklarını savunacağız. Zafer kazandıktan sonra sarhoş olmadık. Belediye başkanları görevlerini yapacak, biz de halkın iktidarını, CHP iktidarını, köylülerin iktidarını yeniden kuracağız.”

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi anlatarak, tarım sektöründeki sorunları dile getirdi. Özel, Erdoğan’a tarıma verilen desteklerin yetersizliğini ve çiftçilerin mali sorunlarını aktardığını belirtti.

Tarımın gerilediği Trakya bölgesine de değinen Özel, “AK Parti döneminde tarım sektörü GSYH içindeki payını büyük oranda kaybetti. Çiftçilerin bankalara olan borçları hızla artıyor” dedi. Dolu yağışının başlamasıyla miting sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Çiftçilere Destek: Buğday Mitingi Yorumları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin