1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel’den Demirtaş Ziyareti Sonrası Çarpıcı Açıklamalar!

Özgür Özel’den Demirtaş Ziyareti Sonrası Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu bulunan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı Edirne Cezaevi’nde ziyaret etti. Özgür Özel’in ziyaret öncesinde Demirtaş’ın avukatlarıyla görüştüğü ve Demirtaş’ın kitabını ile yazdığı çağrı metnini teslim aldığı belirtildi. Ziyaret sonrasında ise Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ziyareti hakkında açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel’in açıklamaları, Demirtaş’ın Özel’e verdiği çağrı metninde toplumsal barış için kadına şiddetin durdurulması gerektiğini ve bunun için herkesin çaba harcaması gerektiğini vurguladığını aktardı. Ayrıca Demirtaş’ın hediye ettiği son kitabında “içimizdeki erkek” kavramına değindiği belirtildi. Özel, ziyaret sırasında Demirtaş’la memleketin tüm sorunlarını, adalet, ekonomik kriz ve hukukun üstünlüğü gibi konuları konuştuklarını ifade etti. Ayrıca TBMM’nin önemine değinerek Demirtaş’ın siyasi önemine vurgu yaptı.

Özel, Fethullah Gülen’e yönelik sert ifadeler kullanarak Gülen’in ölümüyle hesap vermeyeceğini ancak geride bıraktığı tehlikelerin devam ettiğini belirtti. Özel, Gülen’in kurucusu olduğu terör örgütü FETÖ’nün hala varlığını sürdürdüğünü hatırlattı ve ölümünün örgütün sonu olmadığını vurguladı.

Son olarak, Özel, “Yenidoğan Çetesi” olarak adlandırılan suç örgütleriyle mücadele için hastanelerin kamulaştırılmasını ve bu hastanelerin devlet yönetimine geçmesini önerdi. Bu sayede kimse mağdur olmadan sorunun çözülebileceğini belirtti.

Özgür Özel’in Selahattin Demirtaş ziyareti ve sonrasındaki açıklamaları, toplumsal barış, adalet, terör örgütleriyle mücadele ve hukukun üstünlüğü gibi önemli konulara vurgu yaparak Türkiye’nin karşı karşıya olduğu sorunlara dikkat çekti. Ayrıca siyasi aktörler arasında işbirliği ve doğru adımların atılması gerekliliğini vurgulayarak ülkenin refahı için ortak çözümler bulunması gerektiğini savundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Demirtaş Ziyareti Sonrası Çarpıcı Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin