1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel’den flaş açıklamalar: Anayasa için Erdoğan’ı bekliyoruz!

Özgür Özel’den flaş açıklamalar: Anayasa için Erdoğan’ı bekliyoruz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Meclis Tören Salonu’nda verilen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özgür Özel, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in seçimin ardından kendisini kutlamak için aradığını, bu nedenle resepsiyondan önce Sezer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Özel, Anayasa değişikliğine yaklaşımına ilişkin soru üzerine, bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlemeden konuşamayacağını belirtti. Özgür Özel, “Ben, Sayın Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıyı kapatmam.” dedi. Anayasa’nın uyulması için yapıldığını ifade eden Özel, mevcut Anayasa’ya uyan bir Erdoğan olmadığı sürece Anayasa değişikliği konusunda müzakereye sıcak bakmadığını belirtti.

Özel, seçmenin Anayasa ihlalleri ve adaletin tecelli etmemesinden rahatsız olduğunu belirterek, Anayasa konusunun son derece hassas olduğunu ve Anayasa değişikliği için Anayasa’ya uymak gerektiğini vurguladı. Erken seçim ile ilgili olarak, CHP olarak şu an erken seçim çağrısında bulunmadıklarını ancak milletin talep etmesi halinde bu adımı atabileceklerini ifade etti.

Özgür Özel, ses tellerinden ameliyat olması gerektiğini belirterek, aynı gün sinüsleriyle ilgili bir operasyon geçirdiğini ve ardından gözlerine mercek takıldığını açıkladı. Ayrıca, saçlarını boyatmadığını ve bu konudaki sosyal medya yorumlarını keyifle takip ettiğini söyledi.

Sonuç olarak, Özgür Özel, mevcut Anayasa’ya uyan bir cumhurbaşkanı olmadığı sürece Anayasa değişikliği konusunda müzakereye sıcak bakmadığını, erken seçim konusunda ise şu anda bir çağrı olmadığını ancak milletin isteği doğrultusunda bu adımı atabileceklerini belirtti. Ayrıca sağlık sorunlarıyla ilgili olarak gerekli operasyonları geçirdiğini ve sosyal medya yorumlarını keyifle takip ettiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den flaş açıklamalar: Anayasa için Erdoğan’ı bekliyoruz!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin