1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel’in Hayrabolu’da Traktör Konvoyuyla Çalışırken Battık Sloganıyla Buluşması!

Özgür Özel’in Hayrabolu’da Traktör Konvoyuyla Çalışırken Battık Sloganıyla Buluşması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tekirdağ’da düzenlenecek Buğday Mitingi için Hayrabolu’ya gelerek traktör direksiyonuna geçti. Özel’in katıldığı traktör konvoyunda ‘Çalışırken Battık’ sloganı kullanıldı.

Özel’in yaptığı açıklamaların satırbaşları ise şöyle:

“Birlik olursak, yan yana durursanız, bizi kimse yıkamaz, biz kazanırız, biz başarırız dedik. 47 yıl sonra mavi gözlü, Selanik doğumlu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini birinci parti yaptınız.

Biz demiştik ki 31 Mart’ta güç verin; sizi unutmayacağız. 10 bin lira ile geçinmek zorunda bırakılan emeklinin sesini duyuracağız. Asgari ücretine zam yapılmayan işçinin sesini duyuracağız. Ürünü para etmeyen, desteklemelerini alamayan, hakkını alamayan çiftçilerin sesini duyuracağız dedik. Ve 31 Mart’ta aldığınız güçle bir zafer sarhoşluğuna kapılmadık. Belediye başkanlarımız işlerini iyi yapacaklar, hepsi çok çalışacaklar, biz çok çalışacağız. Ve biz bu ülkede bir kez daha halkın iktidarını, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Milletin efendisidir’ dediği köylülerin iktidarını kuracağız.

Bugünlerde birilerinin köylüye ‘Al ananı da git’ dediğine bakmayın; Siz şanlı bayrağın yanındaki yazıya bakın; ‘Köylü milletin efendisir!’

Daha önceden Ziraat Odası Başkanı olan ve Hayrabolu’nun 5 yıl boyunca hizmet etmek için yetkisini verdiğiniz başkanınız, geldiğimizde bize seslendi: ‘Genel başkan buraya gel sesimizi Türkiye’ye duyur’ dedi.

En son geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığımız görüşmede çiftçilere verilen desteklerin yetersizliğini vurguladım. Buğdayın ekim alanlarının azalması ve Türkiye’nin buğday ithalatında artış göstermesi gerçekten endişe verici.

Taban fiyatların maliyetlerin üzerinde belirlenmesi ve çiftçilere yapılan desteklerin artırılması gerektiğini belirttim. Yoksulluğumuzun ekmek fiyatlarıyla da ilişkili olduğunu vurgulayarak, bu konuda acil adımlar atılması gerektiğini söyledim.

Altın fiyatlarına da atıfta bulunarak, çiftçilerin alın terlerinin karşılığını alamadıklarına dikkat çekerek, hakkın aranması gerektiğini ifade ettim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’in Hayrabolu’da Traktör Konvoyuyla Çalışırken Battık Sloganıyla Buluşması!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin