1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Palandöken’deki Çöp Evde 20 Ton Çöp Çıktı

Palandöken’deki Çöp Evde 20 Ton Çöp Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi’ndeki bir apartmanın bodrum katındaki daireden yayılan koku nedeniyle, binada oturanlar belediyeyi bilgilendirdi. Olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri, dairenin sahibi olan Şerafettin T. ile görüştü.

Alzheimer hastası olan ve 7 evi bulunduğu öğrenilen Şerafettin T.’nin yakınlarını çağıran ekipler, evdeki eşyaların taşınması için 5 gün süre tanıdı.

Çocuklarından ayrı yaşayan Şeraffettin T.’nin hastanede tedavi gördüğü süre zarfında yasal süre dolunca evi çöplüğe dönmüştü. Ekipler, temizlik yaparak evden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Çöplerin kaldırılmasının ardından ev dezenfekte edildi.

Yaklaşık 110 metrekarelik 2 artı 1 dairenin tamamen çöple dolu olduğunu belirten Palandöken Belediyesi Zabıta Amiri Köksal Kızılkaya, “Yapılan yazılı başvuru sonucunda inceleme yaparak kötü koku şikayetlerini değerlendirdik ve çöp ev olduğunu tespit ettik. Yaklaşık 18 ile 20 ton arasında çöp çıkarılan ev, 13 personel tarafından 4 saatte boşaltıldı, dezenfekte edildi ve apartman sakinlerinin sıkıntıları giderildi” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Palandöken’deki Çöp Evde 20 Ton Çöp Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin