1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Denizde Kalp Krizi Geçirdi!

Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Denizde Kalp Krizi Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizlili olan 76 yaşındaki Yasin Tokat, Güzelçamlı tatil bölgesinde denize girdiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olayın ardından çevrede bulunan kişiler tarafından kıyıya çıkarılan Tokat için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Tokat’ı Kuşadası Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Ancak durumu ağırlaşan Tokat, Söke Fehime-Faik Kovagöz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen Yasin Tokat kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Yasin Tokat, Denizli’nin Güney ilçesinde bulunan Pamukkale Şarapları’nın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyordu. Tatil için Kuşadası’nı tercih eden Tokat, Güzelçamlı tatil bölgesinde denize girerken ani bir şekilde kalp krizi geçirdi. Çevredeki insanlar hızla harekete geçerek Tokat’ı kıyıya çıkardılar ve acil yardım için 112’yi aradılar. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Tokat Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yasin Tokat’ın durumu ciddileşince ise Söke Fehime-Faik Kovagöz Devlet Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi. Ancak tüm doktorların çabasına rağmen Tokat’ın hayatını kaybetmesi engellenemedi. Denizli ve çevresinde saygın bir iş adamı olan Yasin Tokat’ın ani ölümü, ailesini, iş dünyasını ve yakın çevresini derinden üzmüştür.

Yasin Tokat, iş hayatında ve sosyal yaşamında önemli bir yere sahip olan bir isimdi. Pamukkale Şarapları’nın yönetim kurulu başkanlığı görevini başarıyla sürdürürken, aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak yer alıyordu. Tokat’ın ölümü, Denizli ve Güney ilçesi başta olmak üzere iş dünyasında büyük bir boşluğun oluşmasına neden olmuştur.

Yasin Tokat’ın ani vefatı, sevdikleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır. Arkasında sektörde ve iş dünyasında bıraktığı etki ve iz bırakacak olan Yasin Tokat, ölümüyle sevenlerini derinden sarıp sarmalamıştır. Tokat, ailesi, dostları ve iş arkadaşları tarafından her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Denizde Kalp Krizi Geçirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin