1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Paris 2024 Olimpiyatları’nda Sıradışı Yataklar Yeniden Gündemde!

Paris 2024 Olimpiyatları’nda Sıradışı Yataklar Yeniden Gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris 2024 Olimpiyatları’nda yer alacak olan seks karşıtı yatakların, ilk kez 2020 yılında Tokyo’da uygulandığı ortaya çıktı. Fransa’nın başkenti Paris’in ev sahipliği yapacağı Olimpiyatlar için son hazırlıklar yapılmaktadır. Oyunların başlamasına az bir süre kala, gündeme tekrar gelen ‘yatak’ konusu dikkatleri üzerine çekmektedir. 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda sporcuların cinsel ilişkiye girmesini engellemek amacıyla kullanılan seks karşıtı karton yataklar, Paris 2024 Olimpiyatları’nda da benzer bir uygulama ile karşımıza çıkacak.

Tokyo’da sporculara sunulan özel yatakların benzeri Paris’te de kullanılacak olup, Olimpiyat Köyü’nde yer alacaklar. Bu yataklar çevre dostu olmalarının yanı sıra ağırlık kapasiteleri ile de dikkat çekmektedir. Kartondan üretilen yataklar, ağırlık kapasitesinin belirli bir limitin üzerinde olması durumunda kırılarak sporcuların performanslarına odaklanmalarını sağlamaktadır. Paris 2024 organizatörleri, bu yatakların tekrar kullanımının benzer amaçlar taşıdığını belirtmiştir.

Sporcuların konfor ve rahatlığı ön planda tutularak tasarlanan seks karşıtı yataklar, Paris 2024 Olimpiyatları’nda da tercih edilen bir seçenek olacaktır. Benzer şekilde Tokyo’da uygulanan yataklar gibi, Paris’te de sporcuların performanslarına odaklanmalarını sağlamak amacıyla kullanılacaklar. Kartondan üretilen ve çevre dostu olan bu yatakların ağırlık kapasitesi belirli bir limitin üzerinde olduğunda kırılacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede sporcuların yarışmalarına konsantre olmaları hedeflenmektedir.

Paris 2024 Olimpiyatları, Tokyo’da uygulanan seks karşıtı yatakların benzer bir versiyonu ile sporcuları ağırlayacak. Sporcuların performanslarına odaklanmalarını sağlayan bu özel yataklar, çevre dostu yapılarıyla da dikkat çekiyor. Organizatörler, yatakların tekrar kullanılmasının amaçlarına uygun olduğunu vurgulayarak, sporcuları rahat ettirecekleri konforlu bir ortam sağlamayı hedeflemektedir. Paris 2024 Olimpiyatları’nın en çarpıcı detaylarından biri olan seks karşıtı yataklar, sporcuların performanslarını artırmaya yönelik bir adım olarak karşımıza çıkmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Paris 2024 Olimpiyatları’nda Sıradışı Yataklar Yeniden Gündemde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin