1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Patlama kurbanları Torbalı’da toprağa verilecek

Patlama kurbanları Torbalı’da toprağa verilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Torbalı ilçesindeki Ayrancılar Mahallesi Barış Manço Caddesi’ndeki şırdancıda meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 5 kişinin İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri devam ediyor. Ölenlerin yakınları, işlemlerin tamamlanmasını bekliyor.

Patlamanın şokuyla sarsılan Orhan Çağur, eşi Ruken Çağur’un (31) hayatını kaybettiğini ifade ederek, “Eşim, ev hanımı iki çocuk annesiydi. Market alışverişine ve ayakkabı almaya gitmişti. Olay yerine yakın bir mesafede yaşıyorduk. Durumu öğrenmek için hastaneleri dolaştık, ancak kötü haberi aldık. Cenazemizi Mardin’de defnedeceğiz” dedi.

Patlamada hayatını kaybeden 2 kız kardeşin pazardan dönerken olduğu öğrenildi. Deniz Sarılmaz, Adli Tıp Morgu önünde beklerken eşi Birgül Sarılmaz ve baldızı Evin Aslan’ın öldüğünü belirtti. Torbalı Subaşı’da defnedileceklerini söyleyen Deniz Sarılmaz, “Kuzenlerin evine kahvaltıya gittiler, ardından pazara alışverişe. Olay yerine kısa bir mesafede oturuyorduk. Sonrasında bu acı haberi aldık” dedi.

Evin Aslan’ın eşi olduğunu dile getiren Şükrü Aslan ise, “Pazardan dönerken patlama oldu. Takdir Allah’ındır, yaşamlarını yitirdiler. Allah’tan rahmet, mekanları cennet olsun” şeklinde konuştu. Birgül Sarılmaz ile Evin Aslan’ın babası İbrahim Savucu, büyük bir acı yaşadıklarını söyleyerek, “Korkunç bir olay yaşandı. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerekli hukuki süreçte elimizden geleni yapacağız” diye belirtti.

17 yaşında hayatını kaybeden Havin Ergin’in kuzeni olan Salih Ergin ise, “Havin kuzenim, Menderes’te yaşıyordu. Lise öğrencisiydi ve okumayı çok severdi. Bir akrabalarının kız isteme töreni için alışveriş yapmak üzere Torbalı’ya gelmişti. Ayakkabı bakıyormuş. Havin, Menderes’te defnedilecek. Tesadüfen oradan geçerken patlama gerçekleşti. Büyük bir acı içindeyiz, çok üzgünüz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Patlama kurbanları Torbalı’da toprağa verilecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin